Träning

Vi har varit på brukshundklubben i kväll. Var öppen träning som jag var sugen på men det visade sig vara några brukshundar som tränade tävlingslydnad så vi var på en egen plan och tränade istället. Körde inkallning, sitt-stanna kvar, gå fot och lite tricks. Det var inga problem alls trots mycket lukter och skällande hundar.

På den planen där vi var så har dom en spegel. Taz började skälla på spegeln och sprang sedan bakom den och såg väldigt förvånad ut när det inte fanns någon hund där. Knashund.

Fin skylt


Teorikväll

Har jag varit på. Hundpsykologen som hade föreläsning. Hon sa ungefär samma saker som hon sagt när vi har haft privat träning. Det drog ut väldigt på tiden för det var en del som hade frågor och det svävade iväg och pratades om sånt som kanske inte var planerat. Men jag tycker det var intressant och bra. Alla som var där har utländska omplaceringshundar och det var jätteintressant att höra dom berätta om sina hundar. Många beteenden som man känner igen och det verkar som vissa har ännu "värre" hundar. Det är ganska skönt att höra det faktiskt. Jag tycker det är skillnad på folk som har utländska omplaceringshundar och dom människor man träffar på brukshundklubben.

Hundpsykologen tycker det är viktigt att hunden har kompisar. Taz har ju ingen så det måste ju betyda att jag måste köpa en kompis till honom eller hur ;) Nädå vi får väl se om vi kan hitta någon att umgås med.


Kissekatter

Vi har gått fot runt två katter och det gick bra! En liten tendens till utfall i början men sen gick det bra. Vi var bara någon meter ifrån. Katterna lessnade efter ett tag och drog.

Vädret är ju helt underbart. Taz verkar inte så besvärad av värmen.

Utflykt

Taz och jag har varit hos farsan i dag. Brorsan var också där. Tycker det gick bra, att Taz höll sig ganska lugn.

RSS 2.0